Bilgi Evlerinden Muhteşem Kapanış

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesine bağlı olarak ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik eğitim veren Bilgi evlerindeki yaz etkinlikleri, Seka Parkta gerçekleştirilen programla sonlandı.

Bilgi Evlerinden Muhteşem Kapanış
  • 14 Ağustos 2018, Salı 12:49
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesine bağlı olarak ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik eğitim veren Bilgi evlerindeki yaz etkinlikleri, Seka Parkta gerçekleştirilen programla sonlandı.
Pazar günü saat 16.00da başlayan etkinlikler, çizgi filmi olan Rafadan Tayfanın şarkıları ile taçlandı. Çocukların sevgilisi Rafadan Tayfa en sevilen şarkılarını Bilgi evleri öğrencileri için seslendirdi. Çocuklar, kendileri için hazırlanan kapanış programında etkinlikler süresince doyasıya eğlendi. Seka Parkta gerçekleştirilen kapanış programına 10 bine yakın öğrenci ve aileleri katılım gösterdi. Programda Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Kemal Ceylan ve Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül de çocukları yalnız bırakmadı.
Yaz etkinlikleri kapanış programında Bilgi evi öğrencilerini yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Bilgi evlerinin Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunun en önemli eğitim projelerinden biri olduğunu hatırlatarak, “Çocuklarımız her şeyin en iyisine layık. Her birinde keşfedilmeyi bekleyen yetenekler var. Bilgi evlerimizde yer alan sosyal, kültürel, sportif, sanatsal ve bilimsel aktivitelerde çocuklarımızın yetenekleri ortaya çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimize güveniyoruz ve onlara birçok imkan ve fırsatı sunuyoruz. Kılavuz Gençlik Projesi ile gençlerimizin her alanda daha donanımlı olmalarını istiyoruz” dedi.
Seka Park Uçurtma Tepesinde kurulan eğlence parkurlarının yanı sıra Bilgi evlerinde yaz etkinliklerine katılan öğrenciler, sahnede de birbirinden renkli gösteriler sergiledi. Bilgi evlerinde eğitmenlerinden öğrendikleri bilgiler ile sahnede ilahiler okuyan, şarkılar söyleyen öğrenciler, gerçekleştirdikleri halk oyunlarıyla da izleyenlere renkli ve heyecanlı anlar yaşattı. Saat 16.00da başlayan ve gece 22.00ye kadar süren program sonrasında 18 Haziranda başlayan yaz etkinlikleri sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık