Başkan Köşkerden Eğitime Destek

Okullara desteklerini sürdüren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşkerin talimatı ile Gebze Belediyesi tarafından Arif Nihat Asya Ortaokulu Kütüphanesine kitap desteğinde bulunuldu.

Başkan Köşkerden Eğitime Destek
  • 18 Eylül 2018, Salı 13:40
Okullara desteklerini sürdüren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşkerin talimatı ile Gebze Belediyesi tarafından Arif Nihat Asya Ortaokulu Kütüphanesine kitap desteğinde bulunuldu.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker eğitime verdiği desteği yeni eğitim ve öğretim yılında da sürdürüyor. Yeni eğitim ve öğretim yılının başladığı bu günlerde Gebze Belediyesi tarafından Arif Nihat Asya Ortaokulu Kütüphanesine kitap desteğinde bulundu. Kitap tesliminde öğrencilerle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sizler yeter ki okuyun. Elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Okulların başladığı bu hafta en az sizler kadar bizler de heyecanlıyız. Tüm okullarımızın kütüphanelerine kitap desteğinde bulunuyoruz. Eğitime verdiğimiz destek her alanda sürecek. Siz bu ülkenin geleceğisiniz ve bizlerin yarınlarısınız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemizi çok daha iyi yerlere getirecek olan siz değerli gençlersiniz. Umut ediyorum ki Gebzemize ülkemize hayırlı işler yapacaksınız” dedi.
Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da Başkan Köşkere eğitime verdikleri önem ve desteklerden ötürü teşekkür etti. Kütüphanelerinde eksik tespit edilen kitaplarına kavuşan öğrenciler de Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşkere kütüphanelerine hediye ettikleri kitaplar için teşekkür ettiler. Kitap teslim programı öğrencilerin Başkan Köşkerle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık