Başkan Çaylıdan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, yeni eğitim-öğretim yılı ve ilköğretim haftası başlaması dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çaylıdan Yeni Eğitim-Öğretim   Yılı Mesajı
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 9:38
Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, yeni eğitim-öğretim yılı ve ilköğretim haftası başlaması dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Çaylı mesajında, Okullarımız çocuklarımızın ve gençlerimizin hayat boyu kullanacağı bilgi ve becerilerin temelinin atıldığı yerdir. Çocuklarımız ve gençlerimiz, bizim yarınlarımızdır. Her geçen gün, bir öncekinden daha fazla bilgi ve beceri isteyen yaşamımızda, çocuklarımıza daha nitelikli bir eğitim vererek, geleceğe hazırlamak en önemli görevimizdir dedi.
Türkiyenin dünyanın sayılı devletleri içerisine girebilmesi için eğitimin önemini vurgulayan Çaylı , “Saygıdeğer öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle Türkiyenin muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağına olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, ilkokul, ortaokul, lise, ön lisans ve lisans eğitimi görecek kardeşlerimiz ve aileleri ile öğretmenlerimizin, üniversite hocalarımızın ve tüm eğitim camiasının yeni eğitim-öğretim yılı ve İlköğretim Haftasını kutluyor, eğitim ve öğretim yılının başarı ve mutluluk içinde geçmesini temenni ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık