Başkan Baran; “Sizlerin İyi Yetişmesi Geleceğimiz İçin Önemli”

Körfez Fen Lisesinin yurdunda öğrencilerle bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sizlerin iyi yetişmesi geleceğimiz için önemli” dedi.

Başkan Baran; “Sizlerin İyi Yetişmesi Geleceğimiz İçin Önemli”
  • 28 Eylül 2018, Cuma 17:43
Körfez Fen Lisesinin yurdunda öğrencilerle bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sizlerin iyi yetişmesi geleceğimiz için önemli” dedi.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Fen Lisesinin öğrenci yurdunu ziyaret etti,öğrencilerle sohbet etti. Başkan Baran, Körfez Fen Lisesi Müdürü Cemil Bozalan ve öğretmenlerin de katıldığı ziyarette okulun fiziki altyapıları ve verilen eğitim hakkında bilgi aldı daha sonra da öğrencilerle birlikte yemek yedi. Yemek sonrasında gerçekleştirilen söyleşide de Başkan Baran öğrencilere nasihatlerde bulundu.
Körfez Belediyesi olarak eğitime ve eğitim kurumlarına her zaman destek olduklarını belirten Başkan İsmail Baran, “Devletimiz tüm kurumları ile gençlerimizin daha yetişmesi için her türlü desteği sunuyor. Yerel yönetimler olarak bizlerin de eğitime katkılarımız ve desteklerimiz artarak sürecek. Türkiyede 3 bin 200 öğrenciye burs veren tek belediyeyiz. Bizler gibi bu hizmeti veren belediyelerin sayısını artmasını temenni ediyorum” dedi.
2023, 2053 ve 2071 yolunda gençlere büyük görevler düştüğünü belirten Baran, “Birçok yeniliklere imza atacak olan sizlersiniz. Kendinizi iyi yetiştirmelisiniz. Geçmişte ülkemizde sizler gibi eğitim gören gençlerimize bu imkanlar sunulamıyordu. Böyle konforlu okullar yoktu. Ama bugün gençliğine sahip çıkan bir Türkiye var. Geleceğe, sizlere gereken desteği vermezsek, çıkıyor bazı yapılar, ‘gel evladım seni yetiştireyim diyor. Bizler tamamen yerli ve milli düşünceler ile vatanına milletine sahip çıkan bir nesil yetiştireceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan Baran daha sonra öğrencilerle sohbet etti, onlardan gelen soruları cevapladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık