Başkan Baran Eğitimden Desteğini Çekmiyor

Eğitime ve spora büyük destek veren Körfez Belediyesi, ilçedeki tüm okullara ihtiyaçları doğrultusunda spor malzemesi yardımı yapıyor.

Başkan Baran Eğitimden Desteğini Çekmiyor
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 13:16
Eğitime ve spora büyük destek veren Körfez Belediyesi, ilçedeki tüm okullara ihtiyaçları doğrultusunda spor malzemesi yardımı yapıyor.
Körfez Belediyesi tarafından ilçedeki okullara verilen spor malzemesi desteği devam ediyor. 2017 yılında 56 okula verilen spor malzemesi desteği kapsamında bu yıl 61 okula malzeme desteği veriliyor. 61 okula verilecek destek kapsamında 2 bin 100 adet basketbol topu, bin 200 futbol topu ve bin voleybol topu dağıtılacak. Dağıtım ilk olarak Çamlıtepede bulunan Uluğbey Ortaokulunda gerçekleştirildi.
Spor malzemesi dağıtım törenine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da katıldı. Top dağıtım töreni öncesinde okul bahçesinde oynayan çocuklara katılan Başkan İsmail Baran, onlarla birlikte voleybol maçı yaptı. Çocukların sevgi gösterileri altında topları dağıtan Başkan İsmail Baran, “Her projeden keyif alıyor, mutluluk duyuyoruz ama eğitime ve gençliğe verdiğimiz hizmetten ayrı bir onur duyuyoruz. Sporu tabana yaymak, bu çalışmanın da temelinden başlamak üzere dört yılı aşkın süredir ilçemizde bulunan okullarımızın spor malzemesi ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık