Balıkesir Milli Eğitim Yeni Eğitim Dönemine Hazır

Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız yeni öğretim yılı öncesi mesleki çalışmaları ve yeni öğretim yılı hazırlıklarını okullarda yerinde inceliyor

Balıkesir Milli Eğitim Yeni Eğitim Dönemine Hazır
  • 09 Eylül 2018, Pazar 14:10
Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız yeni öğretim yılı öncesi mesleki çalışmaları ve yeni öğretim yılı hazırlıklarını okullarda yerinde inceliyor
Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı öncesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda öğretmenlerle bir araya geldi.
2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalar Programı kapsamında öğretmenlerle bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, “2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mesleki çalışmalar kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy orta okulumuzun siz değerli öğretmenleriyle bir arada olduğum için mutluyum. Öncelikle yeni eğitim-öğretim yılında her şeyin gönlünüzce olması dileklerimle 2018-2019 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün burada iki okul birlikteyiz. İnşallah bu güzel birlikteliği hep devam ettiririz ve bu güzel birliktelik şehrimizin ruhunu da yansır. Biz büyük bir aileyiz Böyle kalabalık bir grup içerisinde elbette farklılıklarımız olacaktır; ama hepimizin ortak bir noktası var: o da eğitim ve öğrencilerimiz. Yüreğimizdeki heyecanı çocuklarımızın yüreklerindeki heyecanla birleştirerek birlikte çok daha güzel yarınlara ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Nihat Gürgen tarafından öğretmenler adına Müdür Yıldıza çiçek verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık