Altıntaş Halk Eğitim Merkezinden Kuran-I Kerim Eğitimi

Altıntaş Halk Eğitim Merkezi bünyesinde “Çocuklar için etkinliklerle Kuran-ı Kerim eğitimi kursu” açıldı.

Altıntaş Halk Eğitim Merkezinden Kuran-I Kerim Eğitimi
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 11:41
Altıntaş Halk Eğitim Merkezi bünyesinde “Çocuklar için etkinliklerle Kuran-ı Kerim eğitimi kursu” açıldı.
Toplam 135 saatlik “Çocuklar için etkinliklerle Kuran-ı Kerim eğitimi kursu” Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü binasında haftanın beş günü devam edecek. Usta öğreticiliğini Huriye Pehlivan yaptığı kursa 20 öğrencinin katıldığı bildirildi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Akbulut, yaptığı açıklamada, “Burada minik yavrularımıza, Kuran-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğretilecek ve çocukların manevi gelişiminde etkili olan değerler eğitimi verilecektir. Bu sayede çocuklarımız küçük yaşlarda Kuran-ı Kerim okumayı, İslamın temel prensiplerini ve bir Müslümanın nasıl yaşaması gerektiğini uygulamalı olarak öğreneceklerdir. Bunun yanı sıra çocuklar, sosyal ve fiziksel gelişimde etkili olan sosyal etkinlikler ile el becerisi ve öz güveni gelişmiş, saygılı, hayata sevgiyle bakan bireyler olarak yetişeceklerdir” diye konuştu. (YD-EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık