Abem Üniversite Tercih Fuarında Hizmet Verdi

Adana Büyükşehir Belediyesi, YKSde başarılı olan öğrencilerle doğru tercih yapmaları için Üniversite Tercih Fuarında stant açtı.

Abem Üniversite Tercih Fuarında Hizmet Verdi
  • 14 Ağustos 2018, Salı 12:20
Adana Büyükşehir Belediyesi, YKSde başarılı olan öğrencilerle doğru tercih yapmaları için Üniversite Tercih Fuarında stant açtı.
Adananın 12 ilçesindeki 15 şubesinde açtığı ücretsiz kurslarla eğitimde fırsat eşitliği sunan Adana Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri (ABEM), Üniversite Tercih Fuarında üniversite kapısını aralayan öğrencilere doğru tercih yapmaları için rehberlik hizmeti verdi.
ABEMde görevli uzman rehber öğretmenler, kentteki bir otelde 40 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen Üniversite Tercih Fuarında stant açtı. 4 bin 200 öğrencinin ziyaret ettiği fuarda, geleceğin meslekleri, gelecek öngörüleri, doğru tercih ve kariyer planlama konularında akademisyenler seminerler verirken, ABEM standına akın eden öğrenciler, en doğru tercihi yapabilmek adına uzman rehberlerle görüşmeler gerçekleştirdi. Üniversitelerin yetkilileriyle yüz yüze görüşme imkanı bulan öğrenciler, çift ana dal, yan dal, yatay ve dikey geçiş, burs olanakları, taban puanlar, tercih ve sıralama ve üniversite eğitimiyle ilgili her konuda detaylı bilgi alma imkanı buldu.
Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren ABEMin rehberlik hizmetinden hem öğrenciler, hem de aileleri memnun kaldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık