Türk Eximbank Diyarbakırdaki İhracatçılarla Buluştu

Türk Eximbank yönetimi, Diyarbakır’da iş ihracat gerçekleştiren iş insanları ile bir araya geldi.

Türk Eximbank Diyarbakırdaki İhracatçılarla Buluştu
  • 30 Ekim 2018, Salı 10:30

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından kentte fabrikaları bulunan ve farklı ülkelere ihracat gerçekleştiren iş insanlarına kredi olanaklarının tanıtılması amacıyla toplantı düzenlendi. Bir otelde gerçekleştirilen toplantıya DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, Türk Eximbank Tahsis Daire Başkanı Ercüment Levent, Türk Eximbank Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Enis Gültekin, kentte faaliyet yürüten iş insanları ve davetliler katıldı.

Burada toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren DTSO Başkanı Mehmet Kaya, yönetimlerinin davetini kırmayarak Diyarbakıra gelip iş insanlarına krediler ile ilgili bilgi verecek olan Eximbank yönetimine teşekkür etti. Kentteki bazı bankaların iş insanlarına kredi verirken birçok prosedür ortaya koyduğuna dikkat çeken Kaya, Eximbankın kredi verirken bölgenin sorunlarını da göz ardı etmemesini istedi.

Daha sonra konuşan Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım kredi işlemleri ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık