Kamusenden Başkan Atillaya Ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Türkiye Kamu - Sen İl Temsilcisi Ahmet Bürhan'ı makamında ağırladı.

Kamusenden Başkan Atillaya Ziyaret
  • 15 Aralık 2018, Cumartesi 10:25

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Türkiye Kamu - Sen İl Temsilcisi Ahmet Bürhanı makamında ağırladı.

Sivil Toplum Kuruluşları Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atillayı, ziyaret etmeye devam ediyor. Türkiye Kamu - Sen İl Temsilcisi Ahmet Bürhan ve beraberindekiler, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atillayı ziyaret etti. Başkan Atilla, Bürhan ve beraberindekiler ile makamda bir süre görüştü.

Ziyaret sebebiyle Başkan Atilla, Bürhan ve beraberindekilere teşekkür ederken Bürhan ve beraberindekiler ise, Başkan Atillaya çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık