Kademden Başkan Atillaya Ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilcisi Özlem Vuran'ı makamında ağırladı.

Kademden Başkan Atillaya Ziyaret
  • 14 Ocak 2019, Pazartesi 7:05

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilcisi Özlem Vuranı makamında ağırladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atillaya sivil toplum kuruluşlarının ziyareti devam ediyor. Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilcisi Özlem Vuran ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Atillayı ziyaret etti. Başkan Atilla, makam odasında Vuran ve yönetim kurulu üyeleri bir süre görüştü. Başkan Atilla, Vuran ve yönetim kurulu üyeleri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının çalışmaları ile ilgili istişare de bulundu.

Başkan Atilla, ziyaret nedeniyle Vuran ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken, Vuran ve yönetim kurulu üyeleri ise Başkan Atillaya çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık