Eryılmaz Memur Adaylarını Ziyaret Etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak Büyükşehir Belediyesi’nde çeşitli iş kollarında istihdam edilmek üzere başvuruda bulunan memur adaylarını ziyaret etti.

Eryılmaz Memur Adaylarını Ziyaret Etti
  • 05 Mart 2019, Salı 8:20

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak Büyükşehir Belediyesinde çeşitli iş kollarında istihdam edilmek üzere başvuruda bulunan memur adaylarını ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere başlatılan memur alımları için başvurular devam ediyor. Genel Sekreter Muhsin Eryılmaz, Kültür ve Kongre Merkezinde kurulan başvuru kabul stantlarını ziyaret ederek, adaylarla bir araya geldi. Adaylarla görüşen ve sohbet eden Eryılmaz başvuruda bulunanlara başarılar diledi. Stantlarda görev yapan personellerle bir araya gelen Eryılmaz, adayların mağdur olmaması için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

20 Şubat 2019 Çarşamba günü başlayan memur alımı başvurularına şu ana kadar 13 bin 590 kişi başvurdu. Başvurular 06 Mart 2019 Çarşamba günü saat 17.00ye kadar devam edecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık