Diyarbakırda 72.koğuş İzleyiciyle Buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sahnelediği, ünlü romancı ve oyun yazarı Orhan Kemal'in kaleme aldığı "72.Koğuş" adlı tiyatro oyunu izleyiciyle buluştu.

Diyarbakırda 72.koğuş İzleyiciyle Buluştu
  • 15 Aralık 2018, Cumartesi 11:20

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun sahnelediği, ünlü romancı ve oyun yazarı Orhan Kemalin kaleme aldığı 72.Koğuş adlı tiyatro oyunu izleyiciyle buluştu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının düzenlediği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun sahnelediği, ünlü romancı ve oyun yazarı Orhan Kemalin yazdığı 72.Koğuş isimli Türkiye klasiği tiyatro oyunu Kültür ve Kongre Merkezi Tiyatro Salonunda izleyiciyle buluştu. 1954te 2inci Dünya Savaşı yıllarında cezaevi koğuşunda geçen ve sezonun ilk perdesini Şair Nabi Kültür Merkezinde açan 72.Koğuş oyunu tiyatro severlerden tam not aldı. Ücretsiz sahnelenen 2 perdelik oyunu izleyici büyük bir ilgiyle takip etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, oyun sonunda izleyicinin 72.Koğuşa gösterdiği ilgiden ve sahne açmasından dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Yönetmenliğini Hasan Ocakoğlunun yaptığı 72.Koğuş sahnelenmesinin ardından Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mustafa Temel, sahnede ter döken oyuncuları tek tek tebrik ederek, tiyatro ekibine üzerinde kentin tarihi figürlerini simgeleyen tablo, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Handan Ekici ise çiçek verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık