Emıttde Denizli Turizmine Yoğun İlgi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 23'üncüsü düzenlenen ve dünyanın en prestijli fuarlarından biri olan EMITT 2019'da Denizli'yi tanıttı. Denizli'nin tarihi, kültürel ve doğal turistik değerlerinin tanıtıldığı Denizli standı, ziyaretçilerden ve turizm acentelerinden yoğun ilgi gördü.

Emıttde Denizli Turizmine Yoğun İlgi
  • 09 Şubat 2019, Cumartesi 18:55
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 23üncüsü düzenlenen ve dünyanın en prestijli fuarlarından biri olan EMITT 2019da Denizliyi tanıttı. Denizlinin tarihi, kültürel ve doğal turistik değerlerinin tanıtıldığı Denizli standı, ziyaretçilerden ve turizm acentelerinden yoğun ilgi gördü.
Dünyanın en prestijli fuarlarından biri olan ve bu yıl 23üncüsü düzenlenen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2019), İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Denizlinin turistik, tarihi ve kültürel öğelerinin tanıtıldığı fuara, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) üyeleri ve kentin önde gelen turizm firmaları katıldı. 94 ülkenin yer aldığı EMITT 2019a yerli ve yabancı 100den fazla turizm firması katılım gösterdi.

Büyükşehirin turizm yatırımları fuara damga vurdu

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile DENTURODun düzenlediği Denizli standında Denizlinin turistik değerleri tanıtıldı. Beyaz cennet Pamukkale ve antik kentlerin yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesinin turizme kazandırdığı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ile Denizli Kayak Merkezi fuarda yoğun ilgi gördü. Avusturya, Hindistan ve Bulgaristan başta olmak üzere fuara katılan birçok ülkenin turizm acenteleriyle Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ile Denizli Kayak Merkezinin tanıtımı ve pazarlanması görüşüldü. Denizlili otel işletmeleri ve acenteleri de yurt içi ve yurt dışından birçok kişi ve kurumlarla görüşmeler yaparak önümüzdeki turizm sezonu için bağlantı kurdu.

Denizlinin turizm değerleri dünya çapında tanınacak

Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, Denizlinin EMITTe her yıl yeni turizm değerleriyle damga vurduğunu söyledi. Denizlinin 2018 yılında turizm açısından güzel bir yıl geçirdiğini belirten Gökoğlan, sektör temsilcileriyle birlikte tanıtım çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizlinin turizm değerlerinin dünya çapında tanınmasının en önemli hedefleri arasında yer aldığını kaydetti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin turizm sektöründe marka olması için büyük yatırımlara yön verdiğinin altını çizen Başkan Osman Zolan, 2019 yılında Denizlinin daha fazla turist ağırlaması için turizm sektörü ile birlikte tanıtım çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık