Denizlide İklim Değişikliği Eylem Planı 2019Da Hazır Olacak

Denizli'de iklim değişikliğinin etkilerinin azaltılması ve buna uyum için Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından "İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver' projesi kapsamında hazırlanmakta olan Denizli İklim Değişikliği Eylem Planı 2019 yılında hazır olacak.

Denizlide İklim Değişikliği Eylem Planı 2019Da Hazır Olacak
  • 01 Ocak 2019, Salı 10:30
Denizlide iklim değişikliğinin etkilerinin azaltılması ve buna uyum için Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver projesi kapsamında hazırlanmakta olan Denizli İklim Değişikliği Eylem Planı 2019 yılında hazır olacak.
Denizlide iklim değişikliğinin etkilerinin azaltılması ve etkilerine uyum ve bu konuda farkındalığın artırılması için Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi personeline, üniversite öğrencilerine ve Denizli İlindeki ilgili paydaşlara yönelik çalıştay ve panel düzenlendi.
PAÜ Mühendislik Fakültesi ve Dedeman Otelde düzenlenen çalıştay ve panele Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, PAÜ Rektör Yardımcısı Rafet Kılıçarslan, öğretim görevlileri, öğrenciler ve Büyükşehir Belediyesi çalışanları katıldı. Rektör Yardımcısı Kılıçarslan, PAÜ Mühendislik Fakültesinde düzenlenen panelde, “Proje ile iklim değişikliğinin en aza indirgenmesi ve uyumu gerçekleştirilmiş olacak. Bu projenin Denizliye kazandırılmasında ve bu panelin yapılmasında emekleri olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve tüm emek verenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

“İklim değişikliği eylem planı 2019a hazır olacak”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci ise, İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver projesinin iki yıllık bir serüven olduğunu belirterek, Projenin sonuna doğru yaklaşmaktayız. 2019 yılında bu proje tamamlandığında Denizlinin bir iklim değişikliği eylem planı olacak. Bunu Türkiyede geçekleştiren üç belediyeden biri olacağız. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarla iklim değişikliğinin en aza indirgenmesi için projelerimizi hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

Aralık ayı etkinlikleri tamamlandı

Öte yandan İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver projesi Aralık ayı etkinlikleri kapsamında, Denizli Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik düzenlenen eğitim programında katılımcı planlama ve finansal kaynaklara erişimi eğitimi verildi. Aralık ayında gerçekleştirilen projenin V. Çalıştayında ayrıca REC Türkiye uzmanları Rıfat Ünal Sayman, Onur Akpulat ve Dursun Başın sunumları ile İklim Değişikliği Eylem Planı öncesinde uyum eylemleri anlatıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık