Çorumda 29 Ekim Coşkuyla Ktulandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çorumda törenlerle kutlandı.

Çorumda 29 Ekim Coşkuyla Ktulandı
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 15:49
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çorumda törenlerle kutlandı.
Hürriyet meydanındaki kutlama töreninde bir konuşma yapan Vali Necmettin Kılıç, Cumhuriyetin gönül derinliklerimizin parlayan ışığı olduğunu belirterek, “Cumhuriyet fikir dünyamızın ideolüdür. Cumhuriyet faziletlerin birleşkesidir. Cumhuriyet insan haklarını demokrasinin ve tüm iyiliklerin yan yana geldiği bir rejim biçimidir” dedi.
Türkiye cumhuriyeti devletinin ilelebet payidar kalacağını vurgulayan Vali Kılıç, “Cumhuriyeti kuran irade Gazi Musatfa Kemal ve silah arkadaşları bize bir emanet bıraktılar. Dediler ki ‘biz istiklali temin ettik, siz muasır medeniyet yolunu açın. Bize emanet edilen muasır medeniyeti ile taçlandırmamız lazım” şeklinde konuştu.
Program günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması, AFAD ekipleri, Hitit üniversitesi Jimnastik Kulübü öğrencilerinin gösteriler ve kortej geçişinin ardından sona erdi. Kutlamalar Garnizon Komutanı J. Alb. Çetin Öcal, Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Jandarma alay Komutanı J. Alb. Adurrahman Başbuğ, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, daire müdürleri üst düzey askeri ve polis yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık