Chp İl Başkanı Yeni Yıl Mesajı

Türkiye 2018’i derinleşen ekonomik ve siyasi bir kriz ortamında geçirdi. Oldukça zor ve dayanılması güç koşullar altında insanlarımız yaşama tutunma çabasını sürdürdüler. Türkiye, adaletten ekonomiye, demokrasiden insan haklarına kadar birçok alanda maalesef daha da geriye düştü.

Chp İl Başkanı Yeni Yıl Mesajı
  • 09 Ocak 2019, Çarşamba 10:01

Türkiye 2018i derinleşen ekonomik ve siyasi bir kriz ortamında geçirdi. Oldukça zor ve dayanılması güç koşullar altında insanlarımız yaşama tutunma çabasını sürdürdüler. Türkiye, adaletten ekonomiye, demokrasiden insan haklarına kadar birçok alanda maalesef daha da geriye düştü.

Çorumun, sosyal ve ekonomik anlamda gelişimini hızlandırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Örgütleri olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ederek halkımızın ihtiyaçlarına çözüm üretme çabası içerisinde olacağız.

Her gecenin bir sabahı, her kışın bir baharı vardır. Yeni yıl, yeni umutlar ve yeni başlangıçlar demektir. Martın sonu mutlaka bahar olacak. Güzel ülkemiz ve kentimiz, yeni yılda makûs talihini yenecek ve ilkbaharla birlikte hepimizin yüzü gülecek. 31 Martta yerelde halkın iktidarı kurulacak. Çorum ve Türkiye makûs talihini yenecek. Tüm hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyorum ve mutlu yıllar diliyorum.

Hasan Eray Tüfekçi
CHP Çorum İl Başkanı

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık