Yenişahir Mahallesinde Tapular Hazırlandı

İzmit Yenişehir Mahallesinde yılların tapu sorunu çözüme kavuştu.

Yenişahir Mahallesinde Tapular Hazırlandı
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 10:57
İzmit Yenişehir Mahallesinde yılların tapu sorunu çözüme kavuştu.
Yenişehir Mahallesinde uzun yıllardır devam eden sorun tapuların hazırlanmasıyla yerini tatlı bir heyecana bıraktı. İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğünden verilen bilgiye göre Yenişehir Mahallesinde 36 hektarlık bir alanda şuyulandırma çalışması yapıldı. İtirazların değerlendirilmesinin ardından bölge için hazırlanan planlar meclis tarafından onaylanarak yürürlüğe girdi. Yetkililer, bin 196 kişiyi ilgilendiren şuyulandırma sonunda tapuların hazırlandığını ve hak sahiplerine dağıtılmaya başlandığını söylediler. Vatandaşların tapularını Belsadaki Emlak İstimlak Müdürlüğü İmar Uygulama Biriminden alabilecekleri kaydedildi.
Öte yandan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 28 Haziran, Bekirdere mahallelerinde merdiven, Karadenizliler, Yeşilova, Tepeköyde asfalt yama, Sanayi ve Sultaniyede de parke çalışması yapıldı. 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Yolu Caddesinde yaklaşık 50 metre uzunluğundaki merdiven yapımında 18 metreküp hazır beton kullanıldı. Vatandaşların iniş çıkışları sırasında kolaylık olması için ise 280 kg demir kullanılarak korkuluk yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Karadenizliler, Yeşilova ve Tepeköy mahallelerindeki bozuk yolları da tamir edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık