Yeni Araçlar Temizlik İşlerinde

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü araç yönünden daha da güçlendi.

Yeni Araçlar Temizlik İşlerinde
  • 04 Eylül 2018, Salı 11:40
İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü araç yönünden daha da güçlendi.
Daha temiz bir İzmit için günün 24 saati boyunca görev başında olan Temizlik İşleri Müdürlüğüne bir adet yükleyici 4x4 kepçeli traktör ile 3 adet elektrikle şarj olan vakumlu süpürge satın alındı. Yatırım teşviki kapsamında KDV muafiyeti ile alınan araçların kullanımına başlandığını söyleyen yetkililer Yaklaşık 400 personel ve onlarca araç gereçle daha temiz bir İzmit için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz dedi.
Öte yandan İzmit Belediyesinin mahallelerdeki çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Alikahya Fatih Mahallesinde de parke çalışması yapıldı. Yetkililerin verdiği bilgiye göre Fatih Mahallesi Semi Ergün Caddesindeki çalışmada bin 200 metrekare parke ve 400 metre de bordür kullanıldı. Çalışmanın tamamlandığı ve başka mahallerde de benzer çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık