Vaski Genel Müdürü Tekataş, Çataktaki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, “Her yerde hizmetin izi var. Hizmetle en uzak mezraya bile ulaştık ve geleceğe silinmez bir imza attık” dedi.

Vaski Genel Müdürü Tekataş, Çataktaki Çalışmaları Yerinde İnceledi
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 12:04
Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, “Her yerde hizmetin izi var. Hizmetle en uzak mezraya bile ulaştık ve geleceğe silinmez bir imza attık” dedi.
VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Çatak ilçesinde devam hizmetlerin denetimini yaptı. Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler alan Tekataş, hizmetlerin aksamaması için talimatlar verdi. VASKİ Çatak Şubesine de giderek, yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan Tekataş, daha sonra Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgülü ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulundu. Çatakın ileri gelen kanaat önderleri ile de görüşerek toplantılar yapan Tekataş, toplumun öncülerinin görüşlerini önemsediklerini belirtti. Çatakta vatandaşlarla buluşan Tekataşa yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür edildi.
Daha sonra Karşıyaka Mahallesinde devam eden çalışmaları inceleyen Tekataş, yüklenici firma yetkililerine de işlerin zamanında bitirilmesini ve halkın ihtiyaçlarının bir an önce karşılanmasını istedi. Yapılan hizmetlerimiz hız kesmeden artarak devam ettiğini ifade eden VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, “En uzak mezrada bile hizmetin izi ve sözü var. Biz hiç bir ayrım yapmadan her yere hizmetin imzasını atıyoruz. Vanda VASKİ olarak silinmez ve unutulmaz hizmetlere imza attık. Her ilçeye olduğu gibi Çatak ilçemizde de altyapı hizmetleri aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz bir gün Çaldıranın İran sınırında bir mahallede çalışırken, öbür ekip sarp dağları da aşarak en uzak mezrada bile çaba sarfetmektedir. Amacımız halkın yanında ve hizmetinde olmaktır. Onların teşekkürü ve takdiri ve duası bizim için en büyük ödüldür” şeklinde konuştu.
Tekataş, Ak Parti yeni dönem Van Milletvekili Abdulahat Arvas ve Ak Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ile birlikte ilçe halkının taleplerini dinledi.
Tekataşın incelemelerine Özel Kalem Müdürü Mustafa Numan Özdağ ile VASKİ Güney Şube Müdürü Tevfik Ergenç de katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık