Van Büyükşehirin Bahçesarayda Yol Çalışması

Van Büyükşehir Belediyesi, Bahçesaray ilçesinde toprak yolları asfaltla kaplıyor.

Van Büyükşehirin Bahçesarayda Yol Çalışması
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 12:33
Van Büyükşehir Belediyesi, Bahçesaray ilçesinde toprak yolları asfaltla kaplıyor.
Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, ulaşımda yaşadığı zorluklardan dolayı halk arasında 9. gezegen olarak tanımlanan Vanın Bahçesaray ilçesinde yol yatırımlarına devam ediyor. Asfaltsız yol bırakmamak için geceli gündüzlü çalışan Van Büyükşehir Belediyesi ilçede 15.3 kilometrelik yolu ilk defa asfaltla buluşturdu. 2018 yol yapım çalışmaları kapsamında Kırmızıköprü, Kartal, Güneyyamaç, ve Atmaca mezrası grup yolları çift katlı sathi kaplama yapılarak asfalta kavuşturuldu. Toprak yolları sıfırdan alt yapı ve sanat çalışması ile yeniden yapan yol yapım ekipleri yaklaşık 2 aylık bir çalışma yürüttü. Zorlu Bahçesaray coğrafyasında adeta dağı taşı delerek daha önce yol hizmetlerinden yoksun olan mahalleleri yeni yollara donattı.
Topraklı yollardan kurtulmanın sevincini yaşayan mahalle sakinleri ise Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık