Uşak Belediyesinin Doğa Temizliği Devam Ediyor

Uşak Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Akse Çamlığı mesire alanında gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmasının ardından bugün de Karaağaç gölü civarına el uzattı.

Uşak Belediyesinin Doğa Temizliği Devam Ediyor
  • 26 Eylül 2018, Çarşamba 19:35
Uşak Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Akse Çamlığı mesire alanında gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmasının ardından bugün de Karaağaç gölü civarına el uzattı.
‘Daha temiz bir Uşak sloganıyla çalışmalarına hız veren Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehir merkezinin yanı sıra detaylı temizlik işlerine merkeze uzak bölgelerde devam ediyor. Vatandaşların daha temiz mesire alanlarında vakit geçirebilmeleri ve doğaya sahip çıkmak adına başlatılan çalışmanın bugünkü adresi Karaağaç gölü ve civarı oldu.
Sabah saatlerinde Karaağaç mevkiine giden Uşak Belediyesi ekipleri, 60 personelle, yaklaşık 3 ton atığı temizledi. Çalışmalara Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ ve İsmail Ünal da katıldı.
Temizlik çalışmaları sonrası kısa bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, Akse Çamlığının ardından Karaağaç Göletinin çevresi için de kendilerine talep ulaştığını kaydetti. Daha önce de bölgede iki kez temizlik çalışması yapıldığını dile getiren Başkan Yardımcısı Ünal, “Buraya 60 tane personel, iki tane traktör, birer adet kepçe ve kamyon olmak üzere ekiplerimizi yönlendirdik. Gün boyunca 1630 çuval çöp, 25 metreküp moloz ve lastik atığı toplandı. Gölet, çam alanları ve piknik bölgeleri temizlendi.” dedi.
Temizlik çalışmalarının devam edeceğini dile getiren Ünal, vatandaşların daha duyarlı olması gerektiğini ifade ederek çöplerin konteynerlere atılması çağrısında bulundu. “Buralar nefes almak için, temiz hava için” diyen Ünal, “İnsanların geldiği ve piknik yaparak ailesiyle vakit geçirdiği bu alanlara hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor.” açıklamasında bulundu.
Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, Hacıkadem Çamlığında da aynı şekilde bir çevre temizliği yapılacağını bildirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık