Türkiyenin Maldivleri Haftalık 40 Bin Ziyaretçi Ağırlıyor

Türkiyenin Maldivleri olarak bilinen Burdurdaki Salda Gölü haftalık 30 ile 40 bin arasında ziyaretçi ağırlıyor.

Türkiyenin Maldivleri Haftalık 40 Bin Ziyaretçi Ağırlıyor
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 17:08
Türkiyenin Maldivleri olarak bilinen Burdurdaki Salda Gölü haftalık 30 ile 40 bin arasında ziyaretçi ağırlıyor.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, Yeşiloava ilçesinde bulunan Salda Gölünde incelemelerde bulundu. Alt yapı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Şıldak, Salda Gölü doğal sit alanı içerisinde olan bir göl. Salda Gölünün tanıtımı ile bugün Türkiyenin değil dünyanın gündeminde olan bir yer hale geldi. Haftalık 30 ile 40 bin ziyaretçi geliyor. Salda Gölü koruma altında olup yoğun bir turizm alanı içinde. Gölümüzün korunması ve alt yapılarını tamamlayıp en iyi şekilde turizme hizmet etmek istiyoruz. Çevre Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde göl çevresinde imar planı çalışmalarını başlattık. Günübirlik konaklama ziyaretçilerin ihtiyaçlarını en iyi bir şekilde karşılamak için güzel bir plan çerçevesinde altyapılarını tamamlayıp turizmden güzel hizmetler almayı planlıyoruz dedi.
Salda Gölü çevresinde özellikle beyaz kumsal alanlara kadar inen araçların doğal yapıya zarar vermesini önlediklerini ifade eden Vali Şıldak, Göl çevresinde tesis eksiğimiz var. Bu eksikliklerimizi en kısa zamanda tamamlayacağız ifadelerini kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık