Sosyal Medyadan Belediyeye Hizmet Tepkisi

Şanlıurfanın Siverek ilçesinde belediye vatandaşlar, çektikleri video ile hizmet etmediğini ileri sürdüğü belediye yetkililerine ulaşmaya çalıştı.

Sosyal Medyadan Belediyeye Hizmet Tepkisi
  • 14 Ekim 2018, Pazar 15:33
Şanlıurfanın Siverek ilçesinde belediye vatandaşlar, çektikleri video ile hizmet etmediğini ileri sürdüğü belediye yetkililerine ulaşmaya çalıştı.
Yıllardır altyapı sorunun yaşandığı Şanlıurfanın Siverek ilçesinde, kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber vatandaşları endişe sardı. Özelikle eski evlerin olduğu cadde ve sokaklar şimdiden toz ve çamurdan geçilmez durumda. Söz verildiği halde bir türlü sokakları yapılmayan vatandaşlarda çektikleri videoları sosyal medyada paylaşarak sesini duyurmaya çalışıyor. Haliliye Mahallesi 26ncı sokaktan yorumlarıyla beraber çekim yapan bir mahalleliden biri, yetkililerin seslerini duymasını ve bir an önce sokaklarının yapılmasını istedi. Cep telefonuyla çekilen görüntülerde, sokağın su ve çamurdan geçilmediği görülüyor. Mahalleliden biri ise konuşmasında ‘ilerde kış mevsiminin olduğunu belirterek, yağmur yağdığında suların evleri basacağını söylüyor. Videoyu çeken vatandaş sokakta bulunan yaşlı kadına Zazaca, Yetkililere müracaat etmediniz mi, sorusuna ise kadın,Ben bir bayanım ne yapabilirim, dün buraya geldiler sorunu söyledim, filim ve fotoğraf çekiyorsunuz ama bir icraat yok, halimize bakın dedim, elimizden bir şey gelmiyor, adamlar hizmet etmiyor ne yapabiliriz” diye konuştu.
Video çekimine devam eden vatandaş, sokağın yapılması için yetkililere tekrar tekrar rica ediyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık