Sincan Evcil Hayvanlar Parkının Yeni Üyeleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan Evcil Hayvanlar Parkına yeni üyeler eklendi.

Sincan Evcil Hayvanlar Parkının Yeni Üyeleri
  • 02 Eylül 2018, Pazar 11:04
Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan Evcil Hayvanlar Parkına yeni üyeler eklendi.
Sincan Evcil Hayvanlar Parkının barındırma koşullarını daha da elverişli hale getirip, hayvan çeşitliliğini artırmayı planlayan Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, 53 dönümlük bir alana kurulu olan parkı 80 dönüme çıkarıp, Sincan Hayvanat Bahçesi ve Mesire Alanı adıyla B sınıfı bir hayvanat bahçesine dönüştürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni üyelerin gelmesiyle daha önce 583 hayvana ev sahipliği yapan parkta hayvan varlığı 600e ulaşırken, tür sayısı da 48den 53e yükseldi. Aralarında beyaz kuğu, deve, rakun, beyaz sülün ve altın sülünün olduğu yeni hayvanlar Sincan Evcil Hayvanlar Parkının yeni üyeleri oldu.
Başkentlilerin sıcak yaz günlerinde çocuklarıyla birlikte ziyaret ettiği Sincan Evcil Hayvanlar Parkının ünü ise yurt dışına kadar ulaşmış durumda. Parktaki hayvan çeşitliliğinin artmasıyla birlikte vatandaşların uğrak yeri haline dönüşen parka yurt dışından gelen vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor. Parkı çocuğuyla birlikte ziyaret eden Nurettin Çağlar, İtalyadan geliyorum. Çocuğum buradaki hayvanat bahçesini merak ediyordu, buradaki çeşitli hayvanları görmüş oldu ve çok mutlu oldu. Çocuğuma hayvan sevgisini aşılamak için çok güzel bir fırsat. Burada ailemle keyifli vakit geçirdik. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunaya teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık