Saski Alt Yapı Sorunlarını Çözüme Kavuşturuyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından şehir genelinde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları devam ediyor.

Saski Alt Yapı Sorunlarını Çözüme Kavuşturuyor
  • 26 Ekim 2018, Cuma 17:06
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından şehir genelinde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları devam ediyor.
Yapılan çalışmalar kapsamında Sapancanın Şükriye Mahallesinde içme suyu ve kanalizasyon altyapısını baştan aşağıya yenilediklerini söyleyen İlçe İşletmeler Dairesi Başkanı Bayram Koncuk, “Bölgede kanalizasyon altyapısı olmadığı için atıksular dereye akıyordu. Bunun önüne geçmek için mahallede 2,5 kilometre uzunluğunda kanalizasyon altyapısı inşa ettik. Şu anda bu bölgede toplanan atıksular terfilerimiz vasıtasıyla Karaman Atıksu Arıtma Tesisine ulaştırılıyor. Yine bölgede yaşanan bulanıklık sorununa çözüm getirmek için 7 milyon liralık yatırımla inşa ettiğimiz Sapanca Üst Mahalleler İçmesuyu Projesi kapsamında Şükriye Mahallesinin de içmesuyu altyapısını yeniledik. Şu anda vatandaşlarımız Akçay Barajı havzasından gelen ve Memnuniye İçmesuyu Arıtma Tesisinde arıtılan birinci sınıf içmesuyunu kullanıyorlar” diye konuştu.

Hiçbir problemimiz kalmadı
Şükriye Mahallesi Muhtarı İsmail Polat ise yaptığı açıklamada, “Önceleri köyümüzdeki durum çok kötüydü. Kanalizasyonumuz yoktu. İçmesuyu hatlarımız çok eskiydi. Bu nedenle patlaklar yaşanıyordu. SASKİnin gelmesiyle birlikte her şey güzelleşti. Kanalizasyonumuz yapıldı. Su hatlarımız tamamen yenilendi. Hiçbir problemimiz kalmadı. Suyumuzun kalitesi harika. İçen herkes çok memnun. Rahatlıkla çeşmeden içebiliyoruz. SASKİye ne zaman işimiz düşse ekipler anında gelip müdahalede bulunuyorlar. Emeği geçen herkese mahalle halkım adına çok teşekkür ediyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık