Samandağ Belediyesinden Geri Dönüşüm Çalışmaları

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından geri dönüşüm çalışmaları kapsamında atık lastikler toplandı.

Samandağ Belediyesinden Geri Dönüşüm Çalışmaları
  • 03 Temmuz 2018, Salı 18:45
Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından geri dönüşüm çalışmaları kapsamında atık lastikler toplandı.
Samandağ ilçe sınırları içerisinde bulunan oto lastik tamircilerinin biriktirmiş olduğu toplam 5 bin 500 kilogram ömrünü tamamlamış lastik, Lastik Sanayicileri Derneği İktisadi İşletmesi (LASDER) ve Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından toplatıldı. Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Suat Berber, eski lastiklerin toplama, taşıma ve geri kazanım çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirterek, “Belediye Başkanımız Mithat Nehirin öncülüğünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için ömrünü tamamlasalar da doğaya gelişigüzel bırakıldıklarında tamamen bertaraf olmaları yüzyıllar süren ve canlı hayatına büyük zarar veren eski lastiklerin toplama, taşıma ve geri kazanım çalışmaları büyük önem taşıyor. Bu sebeple eski lastiklerin lisanslı geri dönüşüm firması tarafından alınarak geri kazanımlarının sağlanması için koordinasyon görevi yürütüyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık