Niğdede Fidanlar Toprakla Buluştu

Niğdenin Kiledere kasabasında fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Niğdede Fidanlar Toprakla Buluştu
  • 30 Ekim 2018, Salı 10:56
Niğdenin Kiledere kasabasında fidan dikim etkinliği düzenlendi.
Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Kiledere kasabası ağaçlandırma sahasında Niğde Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğinde fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinlikte konuşan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, “Niğde Türkiyedeki orman varlığı en az olan illerden birisidir. Toplam alanın sadece yüzde 8i orman. Dolayısıyla “Daha Yeşil Bir Niğde için, El ele Verelim Umutlarımızı Fidan Dikerek Yeşertelim” isimli bir proje daha başlattık. İlkini de Kiledere kasabasında gerçekleştiriliyoruz. Bu proje kapsamında genel toplamda yaklaşık 400 dekar alanda 120 bin fidan dikimi gerçekleştirilecek. Bu şekil de çocuklarımıza ağaç sevgisini kazandırmayı bizden sonraki nesillerde daha yeşil bir Niğde bırakmayı amaçlıyoruz” dedi.
Ağaç dikme etkinliğe Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, Kiledere Belediye Başkanı Selami Yılmaz, daire müdürleri, kasaba sakinleri ile öğrenciler katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık