Niğde Belediyesiyle Kavşaklar Rengarenk

Niğde Belediyesi şehir içi ve şehir girişlerindeki kavşak peyzaj düzenlemelerine bir yenisini daha ekledi.

Niğde Belediyesiyle Kavşaklar Rengarenk
  • 23 Ekim 2018, Salı 13:10
Niğde Belediyesi şehir içi ve şehir girişlerindeki kavşak peyzaj düzenlemelerine bir yenisini daha ekledi.
Niğde Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeler kapsamında kavşak yeşillendirme çalışmalarıyla şehir güzelleştiriliyor. Kısa sürede tamamlanarak hizmete alınan projelerle şehir her geçen gün yeni bir çehreye sahip oluyor. Bor Yolu üzerindeki Devlet Bahçeli Bulvarı kavşağında yeşillendirme çalışmaları göz dolduruyor. Yolun Sazlıca Kavşağına uzanan bölüm de geçtiğimiz aylar içerisinde düzenlenerek şehir girişine yakışır hale getirilmişti.
Kent estetiğine katkı sağlamaya yönelik çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, “Vatandaşlarımızı göz dolduran bir çevreyle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mevsimlik çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Hedefimiz tüm renkleriyle daha güzel bir Niğde” dedi

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık