Körfezde Mazgallar Yenilendi

Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki zarar gören ve kırılan mazgalları yeniliyor.

Körfezde Mazgallar Yenilendi
  • 25 Eylül 2018, Salı 13:09
Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki zarar gören ve kırılan mazgalları yeniliyor.
Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde zarar gören ve kırılan mazgallar için yenileme çalışması başlattı. Vatandaşların talepleri ve ekipler tarafından belirlenen alanlarda yapılan çalışmalar ile kırılan ve zarar gören mazgallar yeni mazgallar ile değiştirildi.
Yetkililer mazgal ve rögar kapakları konusunda vatandaşlardan gelen ve ekipler tarafından belirlenen alanlara anında müdahale edildiğini belirterek, Özellikle akşam saatlerinde olumsuz bir durumun yaşanmaması için ‘mobil ekiplerinin bu tür durumlarda anında müdahale gerçekleştiriyor dedi.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kırılan mazgallar değiştirilirken, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki özel ekip de mazgalların temizlik işlemini sürdürüyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık