Körfez Belediyesinden Kardeş Şehre Park

Körfez Belediyesi, kardeş şehri olan Sakaryanın Kocaali Belediyesi ile birlikte bölgeye modern bir park inşa edecek.

Körfez Belediyesinden Kardeş Şehre Park
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 11:33
Körfez Belediyesi, kardeş şehri olan Sakaryanın Kocaali Belediyesi ile birlikte bölgeye modern bir park inşa edecek.
Körfez Belediyesi, kardeş şehir olan Sakarya Kocaali Belediyesi ile birlikte modern bir park inşa edecek. 4 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilecek olan parkın Kocaealiye değer katacağını belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, “4 bin 500 metrekarelik alanda park inşa edilecek. Körfez Belediyesi olarak biz de her geçen gün gelişen bir Kocaalide ‘kardeş şehir projesi kapsamında ortak bir park inşa edeceğiz. Bölgeye değer katacak bir proje. Kocaalili hemşerilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecektir” dedi.
Yapımına başlanılan park içerisinde çocuk oyun alanı ve grupları, çok amaçlı sosyal tesis, yürüyüş alanları, piknik alanları, spor alanları, basketbol ve futbol sahası bulunacak. Proje, Körfez Belediyesi ve Kocaali Belediyesi tarafından kardeş şehir protokolü kapsamında hayata geçirilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık