Körfez Belediyesinden Dev Şemsiye

Körfez Belediyesi Tüpraş Siteler Camiinin avlusuna cami derneği ile birlikte yürütülen çalışma ile dev bir şemsiye koydu.

Körfez Belediyesinden Dev Şemsiye
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 12:27
Körfez Belediyesi Tüpraş Siteler Camiinin avlusuna cami derneği ile birlikte yürütülen çalışma ile dev bir şemsiye koydu.
Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki ibadethanelerin eksiklerini giderme noktasında verdiği desteği sürdürüyor. Ekipler son olarak Tüpraş Siteler Camiinde cami derneği ile birlikte yürütülen çalışma ile
güneşli ve yağışlı havalarda cemaati koruyacak dev bir şemsiye koydu. 144 metrekarelik kapalı alan sağlayan şemsiye aynı zamanda camiye modern bir görünümde kazandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma tamamlandı. Şemsiyenin imalatının tamamlanması sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü tarafından montaj işlemi yapıldı. Orta yüksekliği yaklaşık 5 buçuk metre, kenar yüksekliği ise 3 metreyi bulan açılır-kapanır şemsiyenin montajı da bitti ve cemaatin kullanımına açıldı. Dernek yöneticileri ve cami cemaati ise Başkan İsmail Barana teşekkür etti.
Dernek yöneticileri, “Camimizin önemli bir ihtiyacı daha karşılanmış oldu. Camimizin estetik güzelliği kapanmadan kalabalık namazlarda ve cenaze namazlarında cemaatimizin rahat etmesi sağlanmış oldu. Başkanımız İsmail Barana duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık