Kartepede Çalışmalar Devam Ediyor

Yeşili ve doğal güzellikleriyle ün yapan Kartepe ilçesinde Kartepe Belediyeside yeşile ve doğaya katkı vermeye devam ediyor.

Kartepede Çalışmalar Devam Ediyor
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 10:25
Yeşili ve doğal güzellikleriyle ün yapan Kartepe ilçesinde Kartepe Belediyeside yeşile ve doğaya katkı vermeye devam ediyor.
Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri Uzunçiftlik Hasan Paşa Mahallesi Zinde Sokakta park çalışmalarına başladı. İlçe genelinde 160 parka ulaşarak sağlıklı kent belediyeciliğinin örneğini gösteren Kartepe Belediyesi Zinde Parkı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Belediye ekipleri tarafından eş zamanlı olarak yapımına devam edilen Ataevler Mahallesi Parkında peyzaj düzenlemesine geçildi. Ekipler tarafından peyzaj çalışmaları kapsamında zemin dolgu ve düzenlemesi sonrasında çocuk oyun gruplarının montajına başlanıldı. Park çevresi perde beton ile çevrildi. Ataevler Parkta yapılan çalışmaların da kısa sürede tamamlanarak Kartepelilerin hizmetine sunulması hedefleniyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Köseköy Merkez Camiinin ek binasını de tamamladı. Yedi ay süren çalışmaların sonunda şadırvan ve Kuranı Kerim kursu verilecek bina hizmete hazır hale getirildi. Sağlık, eğitim ve dini tesislere ayrı bir önem veren Kartepe Belediyesi bu yönde sosyal belediyeciliğin örnek projelerini birer birer hayata geçiriyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık