Karaköprüde Sorunlar Yerinde Tespit Ediliyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her gün mesaisine erken saatlerde başlayarak ilçedeki mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmeye devam ediyor.

Karaköprüde Sorunlar Yerinde Tespit Ediliyor
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 16:22
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her gün mesaisine erken saatlerde başlayarak ilçedeki mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmeye devam ediyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mahallede alan gezileri yaparak sorunları yerinde incelemeye devam ediyor. Daha modern bir Karaköprü oluşturmak ve vatandaşların taleplerini karşılamak isteyen Baydilli, teknik ekibiyle birlikte sorunları yerinde tespit ederek giderilmesi için talimat veriyor. Akpiyar Mahallesindeki alan gezisinde sokak sokak dolaşan Baydilli esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinleyerek not alırken, vatandaşlara mahallede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Karaköprüyü daha yaşanılabilir ve sorunsuz bir ilçe yapma adına tüm ekipleriyle birlikte çalıştıklarını belirten Baydilli, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda her gün bir mahallede inceleme yaptıklarını kaydetti.
Baydilli, mahalledeki inlemelerinin ardın açıklamasında, “Biz çalışanlarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte Karaköprüyü kalkındırmayı hedefliyoruz. Bunun için de vatandaşlarımızdan bize gelen talepleri önemsiyor ve değerlendiriyoruz. Bu talepler doğrultusunda her sabah bir mahallemizde inceleme yaparak sorunları yerinde inceliyor, giderilmesi için çalışma başlatıyoruz. Taleplerini veya çevrede gördükleri sıkıntıları bize ileterek yardımcı olan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık