Jakarandalar Yeniden Çiçek Açtı

Mezitli Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarında oluşturulan 35 koruluğa dikilen jakaranda ağaçları, sonbaharda yeniden çiçek açtı.

Jakarandalar Yeniden Çiçek Açtı
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 10:00
Mezitli Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarında oluşturulan 35 koruluğa dikilen jakaranda ağaçları, sonbaharda yeniden çiçek açtı.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhanın gurur projelerinden birisi olan jakaranda korulukları mayıs haziran döneminden sonra sonbaharda yeniden çiçek açtı. Mezitli Belediyesinin en büyük kardeşlik projelerinden birisi olan, farklı kişi, kurum ve kuruluşları bir araya getiren jakaranda korulukları, mor renkli çiçeklerle ve hoş aromalı kokusuyla bulunduğu bölgenin havasını da değiştiriyor.
Daha temiz bir hava, daha yeşil bir Mezitli için ilçenin dört bir yanına koruluk yaptıklarını kaydeden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitlinin birçok yerinde koruluk alanları oluşturduk. Birçok sivil toplum kuruluşlarını Mezitlide aynı çatı altında topladık. Kendilerine alan verdik ve bu alanlarda jakaranda cinsi ağaçlardan oluşan koruluk yapma imkanı sunduk. Toplamda 70 bin metrekarelik alana dikilen fidanlarımız hızla büyüdü. Havaların oldukça sıcak geçtiği bu sonbahar mevsiminde ağaçlarımız çiçek açtı. Ağaçlarımızın mor rengindeki hafif kokulu çiçekleriyle vatandaşlarımıza huzur vermesini diliyorum. Doğaseverleri de koruluklarımızı duyarsız vatandaşlar tarafından oluşacak olan tehlikelere karşı korumalarını istiyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık