İzmitte Meydan Saatleri Anında Onarılıyor

İzmit Belediyesi tarafından Fethiye Caddesinde bulunan meydan saatinde çalışması yapıldı.

İzmitte Meydan Saatleri Anında Onarılıyor
  • 10 Temmuz 2018, Salı 11:24
İzmit Belediyesi tarafından Fethiye Caddesinde bulunan meydan saatinde çalışması yapıldı.
İzmitin dört bir yanına yerleştirilen meydan saatleri İzmit Belediyesi tarafından yakın takip ediliyor. Vatandaşlara önemli fayda sağlayan saatler, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sürekli kontrol ediliyor. Bozulan ya da darbe alan saatlere anında müdahale edilerek onarımları tamamlanarak yeniden vatandaşların hizmetine sunuluyor.
Son olarak Fethiye Caddesinde trafo patlaması sebebiyle arızalanan saatin yedek parça değişimini gerçekleştiren Belediye yetkilileri, “Şehir merkezi başta olmak üzere özellikle halkımızın yoğun olduğu bölgelere konulan meydan saatlerinden vatandaşlarımızın faydalanıyor olması bizim için önemli. Bakım ve kontrollerini düzenli olarak yaptığımız saatlerimiz zaman zaman belediyemizin kontrolünün dışında yaşanan teknik sorunlardan dolayı arızalanabilmektedir. Müdürlüğümüz personellerinin arızalara çok kısa sürede müdahale etmelerine rağmen, bazı teknik parça teminlerinden dolayı süre biraz uzayabilmektedir” dediler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık