İzmitte Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

İzmit Belediyesinin şehrin dört bir yanındaki çalışmaları devam ediyor.

İzmitte Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 11:28
İzmit Belediyesinin şehrin dört bir yanındaki çalışmaları devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Alikahyada asfalt çalışması, Bekirderede beton merdiven ve korkuluk ile Mehmet Ali Paşa Mahallesinde harabe yapı yıkımı yapıldı. Alikahya Karadenizliler Mahallesi Kılavuz ve Menteşe sokaklarındaki çalışmada ise 904 ton pmt ile 407 ton asfalt kullanıldı. Ekipler tarafından Bekirdere Mahallesi Bahtiyar Sokaktaki merdiven ve korkuluk çalışması da tamamlandı. Buradaki 36 metre uzunluğundaki merdiven çalışmasında 17 metreküp hazır beton ve 488 kg demir kullanıldı. Mehmet Ali Paşa Mahallesi Erdem Sokaktaki harabe yapının yıkımını da gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yakım alanından 320 ton hafriyat kaldırdılar.
İzmit Belediyesinin mahallelerdeki denetimleri devam ediyor. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde özellikle görsel kirliliğe izin verilmiyor. Mahalle denetimlerinin aralıksız devam ettiğini söyleyen yetkililer “Denetimlerde karşılaştığımız olumsuzluklar karşısında ilgili birimlerle temasa geçerek olumsuzlukların giderilmesini sağlıyoruz. Çevre kirliliğine neden olan kişi ve kurumlara hakkında yasal işlemler yapmaktayız” dediler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık