İzmit Belediyesi Köylüleri Bilgilendiriyor

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından köy ziyaretlerine devam ediliyor.

İzmit Belediyesi  Köylüleri Bilgilendiriyor
  • 22 Temmuz 2018, Pazar 10:34
İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından köy ziyaretlerine devam ediliyor.
Şimdiye kadar İzmitin bütün köylerini 4-5 defa ziyaret eden Kırsal Hizmetler Müdürlüğünde görevli ziraat yüksek mühendisi Şafak Üzümoğlu ve Veteriner hekim Gökhan Kılıç, Durhasan, Süverler, Çağırgan, Bulduk, Hasancıklar, Ortaburun ve Süleymaniye köylerini de ziyaret etti.
Mart 2014 seçimleri sonrası İzmit Belediyesi sınırlarına dahil olan ve mahalle statüsüne kavuşan köylerde vatandaşlarla birebir görüşmeler yapan ziraat mühendisi ile veteriner hekim, vatandaşların başta tarım ve hayvancılık olmak üzere çeşitli konulardaki sorunlarına da cevap veriyorlar. Yaptıkları işlerle ilgili her türlü sorunu İzmit Belediyesi yetkililerine ileten vatandaşlar “ Allah Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğandan razı olsun. Eskiden paramızla ziraat mühendisi ve veteriner hekim bulamazken bugün artık bu kişiler, bizim ayağımıza kadar gelip tarım ve hayvancılık konusunda bizlere yol gösteriyorlar” şeklinde memnuniyetlerini dile getirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık