İpekyolu Belediyesinin Yol Çalışmaları

Van merkez İpekyolu Belediyesi 2017 yılında başlattığı ve 180 kilometre gibi rekor bir rakamla taçlandırdığı yol hamlesine, 2018de de devam ediyor.

İpekyolu Belediyesinin Yol Çalışmaları
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 9:49
Van merkez İpekyolu Belediyesi 2017 yılında başlattığı ve 180 kilometre gibi rekor bir rakamla taçlandırdığı yol hamlesine, 2018de de devam ediyor.
İpekyolu Belediyesinden yapılan açıklamada, 2017 yılında başlattığı ve 180 kilometre gibi rekor bir rakamla taçlandırdığı yol hamlesine, 2018de de devam ediyor. Bu kapsamda 2018 yılı Mayıs ayında başlatılan yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarında Vali Mithat Bey, Seyit Fehim Arvasi, Hacıbekir, Şerefiye, Esenler, Cevdet Paşa, Hafıziye, Karşıyaka, Şerefiye, Ali Paşa, Halilağa, Serhat, Bostaniçi, Buzhane, Selimbey, Yenimahalle, Bahçıvan, Hatuniye, Kevenli ve Yalı mahalleleri yeni yol ve asfaltlarına kavuştular. Şu ana kadar ilçe sınırlarımızda yapılan 90 km yeni yol ve asfaltlama çalışmalarının yılsonuna kadar 100 kilometre olarak gerçekleşmesi hedefleniyor. Aralıksız süren çalışmalardan memnuniyetlerini bildiren vatandaşlarımız da, asfaltlama çalışmaları kadar yeni yol çalışmalarının da büyük bir ihtiyacı karşıladığını belirttiler. Vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltme ve daha yaşanılabilir ortamlar yaratma hedefimiz çerçevesinde, belediyemizin yol yapım ve asfaltlama çalışmaları aralıksız sürecektir” denildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık