Gebzenin Cuma Pazarı Yeni Yerine Kavuştu

Gebze Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mevlana Kapalı Pazarı, Cuma Pazarının taşınmasıyla hizmete başladı.

Gebzenin Cuma Pazarı Yeni Yerine Kavuştu
  • 23 Eylül 2018, Pazar 11:36
Gebze Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mevlana Kapalı Pazarı, Cuma Pazarının taşınmasıyla hizmete başladı.
Gebze Belediyesi tarafından inşası tamamlanan ve Cuma Pazarının taşındığı Mevlana Kapalı Pazarı Gebzelilere hizmet vermeye başladı. Cuma Pazarının taşındığı Mevlana Modern Kapalı Pazarı hem pazarcı esnafı hem de Gebzeliler tarafından oldukça beğenildi.
Mevlana Modern Kapalı Pazarında hem esnaf hem de alış veriş için gelen vatandaşların tüm ihtiyaçları düşünüldü. İçerisinde mescit, tuvalet, ofisler, dükkanlar, soğuk hava depoları bulunan kapalı pazarda yürüyen merdiven ve engelli vatandaşlar için asansör de bulunuyor.
Gebze Belediyesi tarafından Gebzelilerin yeni pazar yerine rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor. Düzenlenen ücretsiz otobüs seferleri saat 10:00da başlıyor, son olarak pazar yerinden saat 17:30a kadar devam ediyor.
Kışın soğukta, yazın ise sıcak havalarda sokakta pazar açmanın oldukça zor olduğunu ifade eden pazarcı esnafı, kapalı bir alanda temiz bir ortamda pazar açmaktan dolayı oldukça memnun oldukları ifade etti. Pazar yerinde her şeyin düşünüldüğünü ifade eden pazarcı esnafı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşkere pazarcı esnafına verdiği değerden ötürü teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık