Gebze Belediyesi, Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

Gebze Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Gebze Belediyesi, Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 16:06
Gebze Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.
Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, parke serimi ve asfalt yama çalışmalarına hız verdi. Belirlenen bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Ahatlı Mahallesinde bulunan Ahatlı Camii bahçesini parke ile kapladı, çevre düzenlemesini gerçekleştirdi. Yıpranan kaldırımlarda onarım çalışmaları yapan ekipler, Köşklüçeşme 535 Sokak, Gümüşpala Caddesinde tretuvar çalışmalarını tamamladı. Bozulan yollarda asfalt yenileme ve onarım çalışmaları da yürüten ekipler İnönü Mahallesi 1996 sokakta asfalt serimi Ankara Caddesinde yama çalışmaları yürüttü.
Çalışmaların aralıksız süreceğini ifade eden Fen işleri müdürlüğü yetkilileri tarafından belirlenen program dahilinde Gebzenin tüm yol ve kaldırımlarının onarılacağı ve kış ayına hazır olacağı bilgisi verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık