Eyyübiye Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarını Sürdürüyor

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarını Sürdürüyor
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 11:46
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Mahallelerde yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Başkan Ekinciye teşekkür etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekincinin “Merkez ve Kırsal mahalle ayırımı yapılmaksızın yolu bozuk tek bir yer bile kalmayacak” talimatı ile çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkezde kilitli beton parke taşı döşeme, bakım ve onarım ile kırsalda ise stabilize ve kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Belirlenen program dahilinde çalışma yürüten ekipler son olarak, Uğurlu ve Uluyol kırsal mahallelerinde vatandaşlardan gelen talepler yerine getirildi. Vatandaşların özellikle kışın çamur yazın da tozdan dolayı yaşadığı mağduriyeti gidermek için kolları sıvayan ekiplerin hummalı çalışmaları takdirle karşılandı. Mahalle muhtarları da devam eden çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirip, Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Uğurlu Mahalle Muhtarı Ahmet Çetindağ, ”Eyyübiye Belediyesi ekipleri şuanda bizim mahallemizde çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 2 aydır bizim mahallemizde sürekli hizmet sunmaktadırlar. Girmedikleri sokak kalmadı ve eksik bir yerimiz kalmadı. Belediye başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.
Uluyol Mahalle Muhtarı Mehmet Özbek ise Belediye Başkanı Mehmet Ekinciye teşekkür ederek,” Eyyübiye Belediyesine tüm çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Mahallemizde belediyemizin çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu hizmetlerinden dolayı Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinciye ve ekibine çok teşekkür ederim“ diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık