Düzce Belediyesi Ekipleri Her Yerde

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehir merkezi ve çevresinde ağaç budama çalışmalarına devam ediyor.

Düzce Belediyesi Ekipleri Her Yerde
  • 19 Ekim 2018, Cuma 14:08
Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehir merkezi ve çevresinde ağaç budama çalışmalarına devam ediyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Düzce Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bulunan çalı, diken ve ağaçların budama ve bakımlarını titizlikle yapıyor. Budama çalışmalarında; ağaçların yere sarkan dallarının temizlenmesi, ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek, sağlıklı kalmalarını sağlamak ve rüzgar nedeni ile ağaç dallarının kırılıp çevreye herhangi bir zarar vermemesi için budama çalışmalarını sürdürüyor.
Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de Konuralpte bozulan ve kırılan kumpas taş döşeli alanlarda onarım çalışması yapıyor. Şehir merkezinde bir yandan asfalt, parke taş ve kumpas taş döşeme ve onarım işlemini sürdüren ekipler, araç ve yayaların rahat kullanımı açısından bozulan alanları yeniden düzenliyor. Konuralp bölgesinin tarihi yapısına uygun şekilde yapılan üst yapılarda oluşan bozulmalara anında müdahale eden ekipler çalışmaların belirli program çerçevesinde devam edeceğini belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık