Çuha Fabrikası İçin Jeoradar İhalesi Yapıldı

Kartepenin 174 yıllık Çuha Fabrikasının jeoradar ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandı.

Çuha Fabrikası İçin Jeoradar İhalesi Yapıldı
  • 18 Eylül 2018, Salı 12:08
Kartepenin 174 yıllık Çuha Fabrikasının jeoradar ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandı.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmezin büyük önem vererek, her aşamasını yakından takip ettiği Kartepenin çok önemli tarihi mirasları arasında yer alan 174 yıllık Çuha Fabrikasının Jeoradar çalışması ihalesi yapıldı. Kartepe Rahmiye Mahallesinde bulunan Çuha Fabrikai Hümayun Projesi kapsamında, Çuhane Mühimmat Depo Komutanlığı içerisinde kalan, 131 bin 147 metrekare büyüklüğündeki alanda jeoradar ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandı.
“Yeraltı Mevcut Tarihi Yapı/Eserlerin Hasarsız Tespiti ile Haritalanması ve Teknik Sonuç Raporlarının Hazırlanması” işi ihalesini kazanan firma, ihale sonucunun belirlenmesi sonrasında Kartepe Belediyesi ile ve mühendislik arasında sözleşme imzalandı. Askeri alanda yapılacak çalışma için Milli Savunma Bakanlığından gerekli izinlerin alındığı öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık