Çankırı Kalesi Çiçek Açtı

Çankırı Belediyesi, şehir merkezinde yapılan peyzaj düzenleme çalışmalarını kaleye taşıdı.

Çankırı Kalesi Çiçek Açtı
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 16:44
Çankırı Belediyesi, şehir merkezinde yapılan peyzaj düzenleme çalışmalarını kaleye taşıdı.
Şehrin muhtelif alanlarında peyzaj düzenlemeleri ile çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmaları yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Çankırı Kalesini rengârenk çiçekler ve bitkiler ile donattı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Çankırı Kalesindeki alanlar ile saksılara mevsimlik çiçekler ile peyzaj düzenlemeleri gerçekleştirildi. Peyzaj çalışmaları kapsamında; bakım onarım çalışmaları yürütülen Emir Karatekin Türbesinin çevresi de çiçeklendirildi. Ekipler, Çankırı Kalesinin yeşil tonlarına horoz ibibiği, begonya, petunya ve çalı görünümlü bitkilerin renklerini de ekledi. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çankırı Kalesinin renkli görüntüsü ile vatandaşlardan büyük beğeni topladığını belirterek özellikle hafta sonları yaklaşık bin kişinin Çankırı Kalesinde vakit geçirdiğini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık