Büyükşehirden Kartepede Yol Yenileme Çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesinde önemli bir güzergah olan Atatürk Caddesinde yenileme çalışması yapıyor.

Büyükşehirden Kartepede Yol Yenileme Çalışması
  • 11 Ağustos 2018, Cumartesi 14:23
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesinde önemli bir güzergah olan Atatürk Caddesinde yenileme çalışması yapıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun olarak kullanılan caddeler elden geçirilerek ulaşım konforlu hale getiriliyor. Bu kapsamda Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kartepe bölgesinde yoğunlaştırdığı çalışmalarda caddeleri yeniliyor. Kartepe Atatürk Caddesinde yapılan çalışmalar kapsamında cadde tamamen elden geçiriliyor. Yaklaşık bin metre uzunluğundaki cadde zemininden kaldırımına kadar yenileniyor. Caddeye toplamda bin 500 ton aşınma asfaltı seriliyor. Cadde boyunca uzanan kaldırımlarda ise toplam 2 bin metrekare parke kullanılıyor.
Çalışma yapılan Atatürk Caddesi, Çuhane Caddesi üzerinden Kartepe ilçe merkezine ulaşım sağlayan alternatif bir güzergah olma özelliğini taşıyor. Cadde devamında Kazım Karabekir Caddesi üzerinden şehir merkezine ulaşım sağlarken, Bağdat Caddesi üzerinden de Aslanbey Organize Sanayi Bölgesine kadar ulaşım sağlanmasında önemli bir geçiş güzergahı olarak işlev görüyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık