Büyükşehirde Beton Yol Uygulaması Sürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin tüm ilçelerde hayata geçirdiği beton yol uygulaması devam ediyor.

Büyükşehirde Beton Yol Uygulaması Sürüyor
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 10:15
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin tüm ilçelerde hayata geçirdiği beton yol uygulaması devam ediyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin tüm ilçelerde hayata geçirdiği beton yol uygulamasının çalışmaları sürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar ve beraberindeki teknik personeller Viranşehir ilçesinde yapımı devam eden beton yol çalışmasını inceledi. Viranşehir İlçesine bağlı Çalıcık, Kap, Asoğlu, Uğurlu, Aslan baba, Sarpın ve diğer mahalle yollarını kapsayan beton yol çalışmasını denetleyen Genel Sekreter Açar burada yaptığı açıklamada beton yol uygulamasını tüm ilçelere yaygınlaştırdıklarını belirtti. Açar, “Teknik ekibimizle birlikte ilçelerde yapımı süren beton yollarda denetimler yapıyoruz. Şuan Viranşehirin güney bölgesinde Kap yolundayız. Burada yapımı süren 13 kmlik beton yolumuzu inceledik. Bu yıl hedeflediğimiz rakam neyse ona doğru yaklaşıyoruz. Seneye neyi hedeflemiş isek o rakamı yerine getirerek beton yol uygulamasını tüm ilçelerimizde yaygınlaştırmaya çalışacağız. Emeği geçen tüm arkadaşlara ben teşekkür ediyorum” dedi.
“Yıllardır özlemini çektiğimiz yola büyükşehir ile kavuştuk”
Yolun eski halini anlatan Viranşehir İlçesi Çalıcık Mahalle Muhtarı Hüseyin Sungar da 15 yıldır özlemini duydukları kaliteli yola ancak Büyükşehir ile kavuştuklarını belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. İncelemeleri kapsamında Viranşehirde yapımı devam eden 71 dönümlük kent parkının yapım çalışmalarını da inceleyen Genel Sekreter Abdülkadir Açar, burada bir açıklamada bulundu.
Viranşehir kent parkı çalışmaları sürüyor
Açar, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından Viranşehirde eski Tren yolu olarak bilinen 71 bin metrekarelik alanda kent parkı yapım çalışmalarımız devam ediyor. Yürüyüş, Koşu yolu ve Kamelyaların bulunduğu yemyeşil bir alan alacak. Vatandaşlarımızın nefes alabileceği bir alan oluşturuyoruz, Viranşehirimize hayırlı uğurlu olsun. Allah nasip ederse yıl başına kadar bu parkımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık