Büyükkaynarca Deresi Kırmızı Renge Büründü

Sakaryanın Kaynarca ilçesinde bulunan Büyükkaynarca Deresi kirlilikten dolayı kırmızı renge büründü.

Büyükkaynarca Deresi Kırmızı Renge Büründü
  • 21 Ekim 2018, Pazar 12:46
Sakaryanın Kaynarca ilçesinde bulunan Büyükkaynarca Deresi kirlilikten dolayı kırmızı renge büründü.
Acarlar Longozuna dökülen Büyükkaynarca Deresi, atıklar nedeniyle adeta kırmızı renge büründü. Daha öncesinde tarım alanlarının sulandığı, balık ve canlı türlerinin yaşadığı derenin şimdiki hali çevreye tehlike saçtığı gibi renginin kırmızıya bürünmesi görenleri şaşkına çeviriyor. Civar mahallelerde yaşayan vatandaşlar duruma tepki göstererek, yetkililerden yardım istedi.
Derenin geçtiği Birlik Mahallesinde yaşayan ve geçimini çiftçilikle sağlayan Turgut Sarı, Bu dereden akan su Acarlar Longozuna gidiyor, sabah su temizdi bir anda kırmızılaşmaya başladı. Su bu rengi sabaha karşı ve gece saatlerinde alıyor. Köy halkı olarak dereden hayvanlarımızı suluyoruz, yeri geliyor tarlalarımızı suluyoruz. Derede canlı balık kalmadı, yetkililerin tez zamanda bu duruma çare bulmasını bekliyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık