Burhaniye De Müşerref Hekimoğlu Gezinti Yolu Aydınlandı

Balıkesirin Burhaniye ilçesinde karanlık olan gezinti yolu ışıl ışıl oldu.

Burhaniye De Müşerref Hekimoğlu Gezinti Yolu Aydınlandı
  • 11 Temmuz 2018, Çarşamba 15:51
Balıkesirin Burhaniye ilçesinde karanlık olan gezinti yolu ışıl ışıl oldu.
Belediye Başkanı Necdet Uysalın talimatıyla harekete geçen ekipler, Ören Mahallesi Müşerref Hekimoğlu gezinti yolu ve rekreasyon alanındaki eski tip tek lambalı glob armatürleri sökerek, yerlerine çift lambalı ve ledli yeni tip armatürleri monte etti. Gezinti yolu boyunca eksik olan yerlere de yeni direkler diken belediye ekipleri, aydınlatmalardaki sıkıntıları tek tek giderdi.
Başkan Uysal, sahil yolunun toplam 32 aydınlatma direğiyle ışıl ışıl yapıldığını söyleyerek, eski tip lambaların yerine ledli modern armatürler yerleştirildiğini belirtti. İlçeye bağlı tüm mahallelerde aydınlatma sistemlerini her geçen gün arttırmaya devam ettiklerini vurgulayan Uysal, “Parklarımızı, pazar yerlerimizi, sokaklarımızı ve caddelerimizi karanlıktan kurtarıyoruz. Halkımızın istek ve şikayetlerini elimizden geldiğince yerine getirmeye ve sorunları gidermeye gayret ediyoruz. İlgili yer de vatandaşlar tarafından karanlık olmasından dolayı şikayet konusu olan bir alandı. Sıkıntıları giderdik. Halkımız artık rahatça gezinti yolunu kullanabilir” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık