Bolu Valisi Aydın Baruş, Yüzde 85İ Tamamlanan Tekke Barajını Ziyaret Etti

Bolu Valisi Aydın Baruş, yüzde 85i tamamlanan Tekke Barajında incelemelerde bulundu.

Bolu Valisi Aydın Baruş, Yüzde 85İ Tamamlanan Tekke Barajını Ziyaret Etti
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 12:38
Bolu Valisi Aydın Baruş, yüzde 85i tamamlanan Tekke Barajında incelemelerde bulundu.
Bolunun Gerede ve Dörtdivan ilçelerinin su ihtiyacını karşılayacak olan Tekke Barajında inşa devam ediyor. Yüzde 85i tamamlanan 108 milyon TL proje bedelli Tekke Barajı sayesinde 155 bin 230 dekar alan sulanacak. Ayrıca baraj sayesinde Gerede ilçesine 6,43 hektar metreküp, Dörtdivan ilçesine ise 0,60 hektar metreküp içme suyu yıl boyunca temin edilecek.
Öte yandan inşaat çalışmalarının devam ettiği baraj, Bolu Valisi Aydın Baruş tarafından incelendi. Bolu merkez ilçeye bağlı köylere yapılan su depolarını, atık su kolektör hattını ve yol yapım çalışmalarını inceleyen Baruşa, Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, DSİ 53. Şube Müdür Vekili Kazım Doğru, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Merkez İlçe İl Genel Meclis üyeleri ve yetkililer katıldı.
Baraj inşaatı hakkında DSİ 53. Şube Müdür Vekili Kazım Doğrudan bilgiler alan Vali Baruş burada köylüler ile de sohbet edildi.
OE-İÇ)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık